Jowae België

Ingrediënten

Het fyto-actieve huidverzorgingsmerk dat voortkomt uit Frans-Koreaans onderzoek.

Onze innovatie? Het evenwicht van de huid te herstellen ten opzichte van de dagelijkse agressies, zodat ze haar natuurlijke harmonie terugvindt.

LUMIFENOLEN - Herstellen het evenwicht van de huid

Dit ingrediënt, waarvoor patent is aangevraagd* en dat je in alle huidverzorgingsproducten van Jowaé terugvindt, is afkomstig van Sempervivum Tectorum, een geneeskrachtige plant met een ongelooflijke weerstand, zelfs in vijandige omgevingen. Geen wonder dat zijn Latijnse naam 'onsterfelijk' betekent. Met hun hoge gehalte aan antioxidanten, polyfenolen, tannines en flavonoïden, helpen Lumifenolen de huid weer in evenwicht te komen en zichzelf te beschermen tegen dagelijkse agressies (vervuiling, UV, stress, vermoeidheid...).

BESCHERMING: antioxidant-schild
DETOXIFICATIE: activering van de natuurlijke afweer
HERSTEL: doet het celmetabolisme herleven
LUMINOSITEIT: reguleert de synthese van melanine.

*Gedeponeerd patent voor Sempervivum tectorum (Lumifenolen).

SAKURABLOESEMWATER - Hydratatie

Laboratoire Jowaé heeft gekozen voor sakurabloesemwater, de belichaming van vrouwelijkheid in Azië, waarvan de jaarlijkse bloei altijd een evenement is.
Het intens dorstlessende hydrolaat, rijk aan essentiële mineralen, is aanwezig in alle hydraterende producten van Jowaé.

HEILIGE LOTUS - Zuiverheid

Voor zn zuiverheidsgamma selecteerde Jowaé de Heilige Lotus.
Deze plant, rijk aan antioxidanten, heeft beschermende, verzachtende en adstringerende eigenschappen. De gemengde tot vette huid wordt beschermd, gezuiverd en gematteerd en vindt haar weg terug naar evenwicht en glans

KUMQUAT - Energiserende hydratatie

De kumquat, hét superfruit uit de Koreaanse farmacopee en in Azië ook wel "Golden Orange" genoemd, is de kleinste citrusvrucht ter wereld. Rijk aan vitamine C, flavonoïden, mineralen en suikers, heeft het hydraterende en opwekkende eigenschappen. Dit superfruit is een echt energieshot voor de vermoeide huid.

RODE GINSENG - Tegen rimpels

Al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Koreaanse geneeskunde.
Rode ginseng is een echte bondgenoot in antiverouderingsverzorging en het vlaggenschip van de Jowaé antirimpelverzorging. Rijk aan ginsenosiden, hebben de antioxiderende eigenschappen van rode ginseng vele voordelen voor de schoonheid van de rijpere huid, waardoor deze gladder en strakker wordt!

PIOENROOS - Make-up reinigers

Koningin der bloemen in Azië, Het hart van het Jowaé make-up remover gamma is de Pioenroos. Haar ultieme voordeel? Paeoniflorine met zijn kalmerende kracht. Ideaal om de glans van een doffe en vermoeide huid te doen herleven.

BAMBOEWATER - Hydratatie en bescherming

Een heilige plant in de traditionele Aziatische geneeskunde, In het hart van de hydraterende formules voor gezicht en lichaam, onthult Laboratoire Jowaé bamboewater.
Samengesteld uit vitale elementen (aminozuren, vetzuren, mineralen, vitaminen, enz.), zorgt deze Koreaanse geneeskrachtige plant voor een optimale hydratatie en een intense revitalisering van de huid.

Gratis verzending in België
bij bestellingen van meer dan 40€
Een GRATIS monster
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #JOWAE

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Algemene informatie
Klantenservice
Volg Ons
Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.